Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΠΑΣΙΔΙΚ: Αναμορφωμένος προϋπολογισμός 2013 και οικονομικά στοιχεία δαπανών 1ου τετραμήνου (Επιστολή προς τη Δ/ντρια Οικονομικών Υπηρεσιών).


Αθήνα,11/06/2013
argaiv1215

Προς
Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Αγαπητή Κα Περδίκη,
Μετά από την χθεσινή συζήτηση μας σχετικά με τις δαπάνες Π.Φ.Υ. του Οργανισμού, σας παρακαλούμε να μας δώσετε τα στοιχεία του αναμορφωμένου προϋπολογισμού του 2013 μετά την τελευταία τροποποίηση του, αναλυτικά ανά κατηγορία παρόχων και οπωσδήποτε ανάλυση του κωδικού 0671.01 με τις διαφορετικές κατηγορίες παρόχων που περιλαμβάνει και συγκριτικά τα ίδια στοιχεία για το έτος 2012.
Επίσης θα θέλαμε να μας δώσετε τα οικονομικά στοιχεία των δαπανών ανοιχτής περίθαλψης προμηθευτών παροχής υπηρεσιών υγείας για το πρώτο τετράμηνο του 2013 που αφορούν την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας (κωδικός 0671.01 ), στο μεγαλύτερο βαθμό ανάλυσης που είναι δυνατός από τα στοιχεία που διαθέτετε.
Θεωρούμε ότι η γνώση των στοιχείων αυτών είναι απαραίτητη προκειμένου να διαμορφώσουμε σωστή αντίληψη σχετικά με την πορεία των δαπανών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στον τομέα που μας αφορά, ώστε να έχουμε ορθολογικές θέσεις και δίκαιες προτάσεις που θα συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων από εμάς υπηρεσιών, αλλά και στην οικονομική βιωσιμότητα του Οργανισμού.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Βουγιούκας                  Ιωάννης Καραμηνάς
Ιατρός Ακτινολόγος                         Βιοχημικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: