Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΙΣΑ: Στο Ελεγκτικό Συνέδριο ο ΙΣΑ για της ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΟΠΥΥ.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Καραβοκύρη είχε σήμερα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) για να αρθούν τα εμπόδια που μπαίνουν από κάποιους επιτρόπους στην άμεση αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμών χρεών του ΕΟΠΥΥ και των λοιπών ταμείων ασφάλισης, προς του συμβεβλημένους ιατρούς και τις ιατρικές εταιρείες. Τον ΙΣΑ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κος Γιώργος Πατούλης, ο Γεν Γραμματέας κος Στάθης Τσούκαλος και ο Ταμίας κος Φώτης Πατσουράκος.  
Στο πλαίσιο των διεκδικήσεων αυτών του ΙΣΑ, είχε ήδη προηγηθεί συνάντηση με τον με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Παπαγεωργόπουλο και σειρά ενεργειών της Διοίκησης του ΙΣΑ, για της οποίες ο Πρόεδρος κου Πατούλης ενημέρωσε τον κο Καραβοκύρη, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι: « οι γιατροί οι οποίοι επί τρία έτη στηρίζουν το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στους έλληνες πολίτες, χωρίς να αμείβονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει επιτέλους άμεσα να λάβουν τα δεδουλευμένα τους, αλλά και να συνεχίσουν με ομαλή ροή να πληρώνονται για τις ιατρικές επισκέψεις, πράξεις και εξετάσεις. Πολλοί συνάδελφοι κινδυνεύουν να πάνε φυλακή για οφειλές, όταν το Κράτος τους χρωστάει περισσότερα»
Ο κ. Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου διαβεβαίωσε το ΔΣ του ΙΣΑ ότι άμεσα θα καταβάλει από μέρους του κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της αδικίας και άρση των εμποδίων που καθυστερούν τις πληρωμές με νόμιμο τρόπο. 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: