Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Πολύ αργά για δάκρυα κύριοι του ΙΣΑ !

Πρόσφατα οι ιατροί της Αθήνας λάβαμε επιστολή του ΙΣΑ για την ίδρυση επαγγελματικού ταμείου όπου καλούνται οι γιατροί της Αθήνας να βάλουν ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη! Αντιπαρέρχομαι τον έντονα προεκλογικό και επικοινωνιακό χαρακτήρα της επιστολής και προχωράω στην ουσία.
Κύριοι του προεδρείου, όψιμα και καθυστερημένα αρχίσατε να ενδιαφέρεστε για την σύνταξη του μαχόμενου ιατρού, ίσως γιατί κάποιοι από εσάς έχετε ήδη εξασφαλίσει παχυλές συντάξεις από τα δημαρχιακά σας αξιώματα!
Αντί να επιχειρείτε την επικοινωνιακή σας προβολή και να ζητάτε περισσότερα χρήματα από τους φτωχοποιημένους ιατρούς, σας καλώ να απαντήσετε στα ακόλουθα:
  • Όταν μας πήραν σε μία νύχτα με εντολή του κ. Λοβέρδου 440.000.000,00 ευρώ,(υπόλοιπο μέτα το κούρεμα (άλλα 440.000.000,00)) και άδειασαν το ταμείο, πού ήταν ο ΙΣΑ & ΠΙΣ ? Τώρα ενδιαφέρεστε για το ΤΣΑΥ? Τώρα πλέον είναι πολύ αργά για δάκρυα !
  • Οι προτάσεις σας για ΝΕΟ ΤΑΜΕΙΟ , που στήριζονται ? Υπάρχει συγκεκριμένη μελέτη ?
  • Και τέλος γίνονται ή όχι σκόπιμα οι ενέργειες αυτές εν όψη των εκλογών σε περίπου ένα μήνα απο σήμερα ?
Αντί λοιπόν να επιχειρείτε την επικοινωνιακή διαχείριση της αδιαφορίας σας απέναντι στους ιατρούς, θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα να ζητήσετε ένα ειλικρινές συγνώμη και να σταματήσετε τα άνευ ουσίας πυροτεχνήματα!
Δημήτρης Στάθης
Αναισθησιολόγος
Υποψήφιος με τη ΝΙΚΙ-ΙΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: