Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΣΑ: Η επιχείρηση παραπλάνησης των γιατρών της Αθήνας δεν έχει όρια.

Είναι γνωστό ότι οι επιτυχίες έχουν πολλούς πατέρες, αλλά οι αποτυχίες κανέναν. Ενόψει των προσεχών εκλογών στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, επιχειρείται από τους γνωστούς "εφιάλτες" η παραπληροφόρηση των γιατρών της Αθήνας.
Υπενθυμίζουμε μετά από αγώνες ετών, το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. με Πρόεδρο τον Γιώργο Πατούλη, πέτυχε οι άδειες ίδρυσης και λειτουργίας ιατρείων, πολυϊατρειων και διαγνωστικών εργαστηρίων, να χορηγούνται από τους ιατρικούς συλλόγους (άρθρ. 35 του ν. 4025/2011 ΦΕΚ 228 τ.Α΄) και (παρ. 2 του άρθρ. 43 του Ν. 4264/2014 ΦΕΚ 118 τ.Α).
Σήμερα οι ίδιοι εφιάλτες επιδιώκουν να οικειοποιηθούν σε ατομικό επίπεδο τις αποφάσεις και επιτυχίες της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. και γι αυτό το θέμα.
Η τακτική τους είναι γνωστή από το παρελθόν, όταν με πρωτοστάτη τον Ι.Σ.Α. πραγματοποιήθηκε η 11ήμερη κατάληψη του Υπουργείου Υγείας, που οδήγησε στη δημιουργία του Πανιατρικού Μετώπου Υγείας, με κοινό πλαίσιο διεκδίκησης 12 σημείων, τα οποία αγνόησαν.
Όλοι θυμούνται τον αγώνα που δώσαμε και τις αποφάσεις της ΓΣ του Π.Ι.Σ. και των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας, κανείς να μη συμβληθεί ατομικά με τον θνησιγενή Ε.Ο.Π.Υ.Υ., όπως και ότι οι κύριοι αυτοί έγραψαν στα κατώτερα των υποδημάτων τους τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων και συμβλήθηκαν με τον Ε.ΟΠ.Υ.Υ. στηρίζοντας έτσι τις νομοθετικές πρωτοβουλίες Λοβέρδου – Βουδούρη, θέτοντας ταφόπλακα στο παρόν και το μέλλον Κλινικών, Εργαστηριακών Ελευθεροεπαγγελματιών Γιατρών.
Προφανώς θεωρούν τους γιατρούς αμνήμονες, με την υποκρισία να έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα, με μοναδικό στόχο την αγραν ψήφων χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο. Λησμονούν όμως ότι όλοι γνωριζόμαστε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την επιστημονική και επαγγελματική επιβίωση των γιατρών.
Οι Γιατροί της Αθήνας με την ψήφο τους και τη μαζική συμμετοχή τους, θα δώσουν την απάντηση στους σφετεριστές των αγώνων του Ιατρικού Σώματος, ώστε δυναμικά χωρίς ψέματα και λαϊκισμούς να συνεχιστούν οι αγώνες και να περάσουν οι συλλογικές συμβάσεις με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στους Ιατρικούς Συλλόγους διασφαλίζοντας τη συμμετοχή όλων των γιατρών.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: