Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕΥΠ ΠΕΔΥ (ΕΟΠΥΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ: Ο αγώνας μας συνεχίζεται.

E-mail: seyp.eopyy.att@gmail.com    
Μενάνδρου 34, Αθήνα  ΤΚ 104 31
 Τηλ.:210-5239243 Fax 2105237280
                                                                                                                                  Αθήνα 28/9/2014
                                                                                                        Αρ. Πρωτ. : 75
  Συνάδελφοι, η μαζικότατη  Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε 27/9/2014 έδειξε περίτρανα ότι η ΕΝΟΤΗΤΑ μας είναι δεδομένη. Το μεγαλύτερο σωματείο των γιατρών ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ  με τους αγώνες του έχει καταξιωθεί. Οι συνάδελφοι μας έστειλαν το μήνυμα ότι ο αγώνας μας συνεχίζεται .
 Η κυβερνητική πολιτική για δημιουργία γιατρών πολλαπλών ταχυτήτων και «πολυδιάσπαση συμφερόντων» δεν έχει περάσει στη συνείδηση της πλειοψηφίας. Η στενή συντεχνιακή αντίληψη δεν έχει θέση ανάμεσα μας. Με την επιχειρούμενη πλήρη κατάρρευση του Δημόσιου συστήματος γνωρίζουμε όλοι πια, ότι θα καταρρεύσει ανεπανόρθωτα και η επιστημονική και επαγγελματική θέση του αυτοαπασχολούμενου και του γιατρού που εργάζεται στις Δημόσιες δομές του συστήματος.
 Οι όψιμοι συνδικαλιστές-διασπαστές του κινήματος θα λάβουν απάντηση σύντομα από το σύνολο των συναδέλφων, γιατί η ωριμότητα μέσα από τους αγώνες είναι το όπλο μας για τη διεκδίκηση της αξιοπρέπειας. Είναι το όπλο μας για την προάσπιση του Δημόσιου συστήματος. Είναι το όπλο μας για να διεκδικήσουμε μαχητικά την ελεύθερη πρόσβαση όλων στο σύστημα Υγείας ανεξάρτητα από την ασφαλιστική τους κατάσταση.
 Καλούμε όλους τους συναδέλφους να αποκρούσουν τις προσπάθειες για δημιουργία σωματείων που είναι προάγγελοι παγίωσης του κυβερνητικού συνδικαλισμού στο χώρο μας.
 Ο ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΠΕΔΥ Αττικής τον ένα χρόνο της λειτουργίας του έγραψε την ιστορία του και θα συνεχίσει να προασπίσει με πάθος τα συμφέροντα ΟΛΩΝ των συναδέλφων μελών του και την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                              ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πηγή: ygeianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: