Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ο ΕΟΦ καλεί υπαλλήλους να μεταταγούν στον Οργανισμό.

Ο ΕΟΦ προτίθεται να προβεί στην κάλυψη 70 θέσεων υπαλλήλων με μετάταξη, από το Υπουργείο Υγείας και εποπτευόμενους από αυτό φορείς για την κάλυψη των αναγκών του σε προσωπικό, σε υλοποίηση του Νόμου Ν.4272/2014. Καλεί τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους (μόνιμους ή με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου), των παραπάνω φορέων, των κλάδων – ειδικοτήτων που αναφέρονται στην ανακοίνωση, να υποβάλουν σχετική αίτηση στην Διεύθυνση Διοικητικού του ΕΟΦ, από 15 - 10 - 2014 έως και 30 - 10 – 2014.
Οι θέσεις των υπαλλήλων οι οποίες θα καλυφθούν με μετάταξη είναι :
ΠΕ Φαρμακοποιών (9), ΠΕ Χημικών Βιοχημικών (6), ΠΕ Χημικών Μηχανικών (2), ΠΕ Ιατρών (3), ΠΕ Κτηνιάτρων (3), ΠΕ Βιολόγων (4), ΠΕ Οικονομικού (5), ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού (6), ΠΕ Επιστήμης Υπολογιστών (3), ΠΕ Πολιτικών μηχανικών/μηχανολόγων μηχανικών (1), ΠΕ Διοικητικού (3), ΠΕ Στατιστικής (3), ΤΕ Τεχνολόγων Εργαστηρίων (3), ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού (2), ΤΕ Πληροφορικής (3), ΔΕ Διοικητικού (2), ΔΕ Χειριστών ΗΥ (2), ΔΕ Παρασκευαστών (3), ΔΕ Τεχνικών (2), ΔΕ Οδηγών (2), ΔΕ Τηλεφωνητών (1), ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού (2).
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν: Οι μόνιμοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που υπηρετούν στο Υπουργείο Υγείας ή σε εποπτευόμενους από αυτό φορείς και έχουν συμπληρώσει πέντε (5) έτη από το διορισμό τους ή από προηγούμενη μετάταξη και οι οποίοι δεν έχουν οιοδήποτε κώλυμα από άλλη γενική ή ειδική διάταξη.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά συμμετοχής στην Διεύθυνση Διοικητικού -Τμήμα Προσωπικού του ΕΟΦ, Ταχ. Δ/νση: Μεσογείων 284, Τ.Κ. 15562, Χολαργός Αττικής, με την ένδειξη: "Αίτηση συμμετοχής στην Ανακοίνωση - Πρόσκληση για μετάταξη υπαλλήλων στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων".
Τα κριτήρια επιλογής και τα δικαιολογητικά περιγράφονται αναλυτικά στην ανακοίνωση η οποία έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΕΟΦ. www.eof.gr
http://www.eof.gr/assets/metataxeis_14102014.pdf
Βασίλης Βενιζέλος/ygeia360.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: