Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Στον Γιώργο Πατούλη η πρωτοβουλία για την συγκρότηση του νέου προεδρείου του Δ.Σ. του ΙΣΑ.

Η καθήλωση των δυνάμεων της ΔΗΠΑΚ (ΚΚΕ) και του Αριστερού Κινήματος για την Ανατροπή (ΑΡΣΙ) στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) εξουδετερώνει την θεαματική άνοδο του Αγωνιστικού Μετώπου Γιατρών (ΣΥΡΙΖΑ) και περιορίζει τις αριστερές δυνάμεις εκ νέου στην μειοψηφία του νέου Δ.Σ. του ΙΣΑ, αφού καταλαμβάνουν συνολικά 5 από τις 17 έδρες του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η πολυδιάσπαση των δυνάμεων της Ν.Δ. στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. του ΙΣΑ απαιτεί τώρα ιδιαιτέρως λεπτούς χειρισμούς εκ μέρους του απερχόμενου προέδρου του Συλλόγου Γιώργου Πατούλη στην συγκρότηση του νέου προεδρείου του ΙΣΑ, ενώ, σύμφωνα με πολύ καλά πληρφορημένες πηγές του ygeia360.gr, υπάρχουν δυνάμεις οι οποίες θα προτείνουν την συγκρότηση προεδρείου χωρίς την συμμετοχή του Γιώργου Πατούλη.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η καταμέτρηση των "σταυρών" συνεχίζεται την Τρίτη 14 Οκτωβρίου και οι διεργασίες για την συγκρότηση του νέου προεδρείου βρίσκονται ακόμη σε πολύ πρώιμα στάδια αλληλοδιερεύνησης.
Βασίλης Βενιζέλος/ygeia360.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: